Våga titta på dig själv utifrån, Del 3

När vi har ställt frågor som får oss att utvecklas, behöver vi fortsätta ställa såna som får in oss på rätt bana igen när vi hamnar ur kurs. För faktum är att vi kommer att möta hinder på vägen vare sig vi vill eller inte. Frågorna kan vara:

Hur gör jag nu för att bryta det negativa mönstret? Hur ska jag göra för att tänka mer konstruktivt just i stunden då det hettar till? Hur ändrar jag mina invanda tankemönster? Vilka redskap ska jag börja använda? Kan jag ändra mitt sätt att se på saker genom att exempelvis börja meditera? Ska jag be någon om hjälp? Finns det någon som kan hjälpa mig att tänka annorlunda? Vem då i så fall?

(foto: Evgeni Dinev / FreeDigitalPhotos.net)
Jorge

Om Jorge

Jorge Aliaga Aravena, 34 år. Jag har praktiserat meditation i många år. Tankepassagen är ett sätt för mig att få dela med mig av mina tankar kring hur man kan göra för att skapa inre harmoni.
Det här inlägget postades i Medvetenhet, Mental hälsa, Mental träning, Personlig utveckling, Självreflektion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>