Välkommen till tankepassagen!

Hej!
Mitt namn är Jorge. Jag har ägnat mig åt meditation och mental träning i många år, och har under årens lopp utkämpat otaliga inre strider parallellt med meditationspraktiken. Jag vill genom Tankepassagen dela med mig av mina tankar kring hur man kan göra för att skapa inre harmoni. 
Jag tar inte på mig rollen av att veta bättre än någon annan. Jag hoppas bara att mina funderingar kan vara till nytta för de som ställer sig samma frågor som jag ofta ställer mig: Är det här allt? Är livet ett ständigt pendlande mellan sorg och glädje? Eller finns det något jag själv kan göra för att finna inre ro?
Min förhoppning är att Tankepassagen ska vara ett reflektionsverktyg som hjälper er genom små och stora problem i vardagen och i livet.
Önskar er det bästa!
/Jorge
Jorge

Om Jorge

Jorge Aliaga Aravena, 34 år. Jag har praktiserat meditation i många år. Tankepassagen är ett sätt för mig att få dela med mig av mina tankar kring hur man kan göra för att skapa inre harmoni.
Det här inlägget postades i Inre harmoni, Medvetenhet, Mental hälsa, Mental träning, Personlig utveckling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>