Gästbok

Det är inte alltid man vill kommentera ett inlägg, men ändå ta upp funderingar som berör de olika ämnen i inläggen. Eller kanske vill man bara lufta tankar i allmänhet som gäller mental och fysisk hälsa?

Var inte rädda för att skriva det ni känner för här!

18 kommentarer till Gästbok

 1. Majken skriver:

  Jag har sagt det till dig för jag tycker att det är bästa sättet då jag verkligen gillar det jag läser på flera olika sätt!
  Underbart och tack för alla tankar du sätter igång inom mig och säkert många andra!

  Kram!

 2. Katinka skriver:

  Det är fint det du skriver. Den inre hälsan lockar mig och jag funderar genast på sådant som varit i mitt liv.
  Kanske behöver inte känslorna stå kvar ute i farstun längre utan det kanske är dags att bjuda in dem på en kopp kaffe istället.

  Tack.

 3. Enzo skriver:

  Gillar verkligen det du har gjort!

  Felicitaciones! Un abrazo desde Chile!

 4. B skriver:

  Ditt projekt börjar arta sig min vän. Fint länkat i inläggen vilket gör det enkelt att följa bloggen. Jag tror att detta kan växa till något bra men det sade jag redan från början. Glöm inte att vi ska tala om vidare projekt, jag har en tanke på ett steg längre fram i tiden.
  Sköt om dig!

 5. hej
  En väldigt fin och inspirerande blogg du har här!
  Jag läser mycket böcker om liknande ämnen och ägnar mig mycket åt att hitta balans i livet… ska nog fortsätta att inspireras härifrån tror ja :)
  Ha det bra!

  • Jorge Jorge skriver:

   Hej Jenny! Kul att du vill läsa :) Ja, vi är ju alla på jakt efter balans i livet. Det gäller bara att hitta bra redskap. Ha det bra du med!

 6. Kristina skriver:

  Oj Jorge vilken jättefin blogg! Läste om din insikt sista kvällen med gänget och kunde verkligen se och känna in upplevelsen. Du har så fint språk man gärna vill läsa mer av. Vilket fint projektarbete du gjort! Varmt lycka till i framtiden!

  Kramar från Kristina

  • Jorge Jorge skriver:

   Tack så mycket Kristina! Vad härligt att du kunde känna in upplevelsen. Tack för dina snälla ord. Det är såna här små meddelanden som får mig att vilja skriva vidare :) Jag önskar dig också all lycka med allt du väljer att göra. En stor kram till dig! :)

 7. Lotta skriver:

  Hej, jag fick tips om din blogg av min kollega Tina Näsström och jag måste bara säga att den är jättebra, du skriver så fint och klart. Jag kommer definitivt att börja följa den.. :)
  /Lotta

 8. Liv skriver:

  Hej Jorge,

  varför skriver du inte längre?
  Ur ett rent egoistiskt perspektiv måste jag framför att jag vill ha mer! Och om jag expanderar min vy tror jag att det är fler än jag som gärna läser dina inlägg, och sannolikt finner hjälp, eller i alla fall ett uns av samhörighet i dom.

  Förhoppningsvis har det gått så pass bra med din nystartade firma att du inte har tid att skriva. Det är det jag hoppas på. Jag är dock medveten om att motivation går i vågor, och att även skrivande kan vara en läkande process som hjälper till att samla och reda ut tankar.

  Jag googlade ordet självdistans, ett svårdefinierat begrepp, och hamnade på din blogg. Den är fin! Jag har läst allt.

  Stora lyckönskningar, fortsätt att sprida ljus!

  • Jorge Jorge skriver:

   Hej Liv!
   Jag är så ledsen att jag inte svarat. Jag kom in i en lång skrivtorka, och egoistisk tänkte jag att jag inte hade så många läsare. Tänkte då att jag inte orkade lägga ner tid på skrivandet. Men nu vill jag börja skriva igen. Jag har några få trogna läsare och för dem tänker jag anstränga mig. Tankepassaagen hjälper mig att se mina egna brister och egoism, vilket jag tycker är spännande eftersom jag hela tiden tvingas jobba med mig själv.
   Hoppas du läser vidare. Stor kram! :)

 9. Margit skriver:

  Hej hej vilket enkelt sätt du beskriver tankar om möjligheter som visar vägen i den svåra stunden du är mycket vis i det du skriver. Jag vill veta hur ofta du skriver och hur hittar jag till din sida direkt?
  Jag är mindre bra på detta med datorn hade bara en enorm tur som hittade dig men nu vill jag fortsätta att läsa allt du skriver
  Margit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>